ÇANKAYA'DA KEKLİKPINARI KAPALI PAZAR YERİ, SEVCAN ORHAN KONSERİYLE AÇILDI

Çankaya Belediyesi tarafından üstü kapatılarak hem pazar yeri hem de çok amaçlı bir kent meydanına dönüştürülen Keklikpınarı Kapalı Pazar Yeri, halk müziğinin güçlü sesi Sevcan Orhan’ın verdiği konserle halkın hizmetine sunuldu.

27 Haziran 2022 Pazartesi 12:33
ÇANKAYA'DA KEKLİKPINARI KAPALI PAZAR YERİ, SEVCAN ORHAN KONSERİYLE AÇILDI

Çankaya Belediyesi tarafından üstü kapatılarak hem pazar yeri hem de çok amaçlı bir kent meydanına dönüştürülen Keklikpınarı Kapalı Pazar Yeri, halk müziğinin güçlü sesi Sevcan Orhan’ın verdiği konserle halkın hizmetine sunuldu.

Çankaya Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı Mürsel Uluç ve Aşıkpaşa Kapalı Pazar Yerleri'nin ardından en son Keklikpınarı Kapalı Pazar Yeri'ni vatandaşların hizmetine sundu. Açılışta, Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Sevcan Orhan sahne aldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekilleri Levent Gök, Nihat Yeşil, CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, CHP Altındağ İlçe Başkanı Ali Ergin, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.  

TAŞDELEN: “SÖZ VERDİK VE SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Açılış öncesi vatandaşlara seslenen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bölge halkının isteği doğrultusunda Pazar yerinin üstünü kapatmaya söz verdiğini ve şimdi bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Taşdelen, “Biz, Çankaya’nın en kıymetli arsalarına kreşler, yüzme havuzları, parklar, sosyal tesisler, engelli merkezleri yapıyoruz yani Çankaya’nın en kıymetli arsalarını ranta, betona, imara açmıyor sizin olanı tekrar size kazandıracak projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

Ranta değil halka hizmet edildiğinde kaynak bulunduğunu belirten Taşdelen, konuşmasını Atatürk’ün “Yerinde duran geriye gidiyor demektir. İleri, daima ileri” sözleriyle tamamladı.

SEVCAN ORHAN KONSERİ 

Keklikpınarı Kapalı Pazar Yeri'nin açılışında Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Sevcan Orhan, konser verdi. Binlerce Çankayalı'nın katılımıyla gerçekleşen konserde, kendine has ses rengiyle vatandaşlara keyifli bir gece yaşatan Sevcan Orhan’nın seslendirdiği türkülere vatandaşlar da  eşlik ettiler. 

ETKİNLİKLER DE YAPILABİLECEK

Çankaya Belediyesi ilçedeki pazar yerlerini haftanın 7 günü işlevi olan kent meydanlarına dönüştürmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Hem vatandaşlara hem de pazar esnafına daha konforlu bir alışveriş imkanı sunan yeni pazar yerleri, sebze-meyve pazarının kurulmadığı günlerde bölge halkına spor yapma imkanı da sunuyor. Ayrıca, Çankaya Belediyesi'nin sosyal ve kültürel etkinliklerine de ev sahipliği yaparak çok fonksiyonlu olarak kullanılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15