ÇEKYALI YAZARLARIN KİTAPLARI İŞÇİ KÜTÜPHANESİNDE

Çekya Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Pavel Daněk, Çankaya Belediyesi İşçi Kütüphanesi’ni ziyaret ederek ülkesinin tanımış yazarlarının kitaplarından bir seçki armağan etti

21 Ocak 2021 Perşembe 14:55
ÇEKYALI YAZARLARIN KİTAPLARI İŞÇİ KÜTÜPHANESİNDE

Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde çöpe atılan kitapların değerlendirilmesiyle kurulan İşçi Kütüphanesi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. İmrahor Mahallesi’nde yer alan Şantiye’de İşçi Kütüphanesini ziyaret eden Çek Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Pavel Daněk, takdire değer bir çalışma olarak nitelediği kütüphane çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Kütüphanede incelemeler yapan Daněk, kütüphaneye Franz Kafka, Milan Kundera, Karel Čapek ve Radek Malý gibi önemli Çek yazarların Türkçe’ye çevrilmiş eserlerinden bir seçki ve ülkelerini tanıtan kataloglar armağan etti. 

Son Güncelleme: 21.01.2021 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15