ÇOCUKLAR ROBOTLARIN DÜNYASINI KEŞFETTİ

Çankaya Belediyesinin Uğur Mumcu Parkı içerisinde açtığı ve çocukların teknolojiyle tanışmalarına olanak sunduğu Çocuk Teknoloji Evi’nin Yaz Kampında, çocuklar kodların ve robotların dünyasını keşfetti. Yaz dönemi boyunca 480 çocuk eğitim aldı.

12 Ağustos 2018 Pazar 12:51
ÇOCUKLAR ROBOTLARIN DÜNYASINI KEŞFETTİ

Çankaya Belediyesinin Uğur Mumcu Parkı içerisinde açtığı ve çocukların teknolojiyle tanışmalarına olanak sunduğu Çocuk Teknoloji Evi’nin Yaz Kampında, çocuklar kodların, robotların dünyasını keşfetti. Yaz dönemi boyunca 480 çocuk eğitim aldı. Okulların kapanmasıyla birlikte teknolojiye meraklı genç beyinlerin yaz ayı boyunca çeşitli atölyelerde hünerlerini sergilediği Yaz Kampı, 7 Eylül’de sona erecek.

 

Çocuk Teknoloji Evi sayesinde hayallerinin sınırlarını zorlama şansını yakalayan 8-16 yaş arası çocuklar Robot, 3D Tasarım ve Kod Atölyesinden oluşan sınıflarda eğitimlerine devam ediyor.

 

Bilimsel eğitimlerin verildiği Çocuk Teknoloji Evi Yaz Kampında her biri 11 gün süren ve 5 dönemden oluşan periyotlarla teknolojik gelişmeleri yakından takip eden çocuklara; Robot Atölyesinde Nur Doğan ve Kenan Doğan, 3D Tasarım Atölyesinde Zeynep Akıllı ve Cumali Öztürk, Kod Atölyesinde Nilay Şipal ile Gökhan Akyol eğitim veriyor. Birinci etabı başarıyla tamamlayan çocuklar, eğitimcilerin yönlendirmesiyle ikinci etaba da katılabiliyor.

Son Güncelleme: 12.08.2018 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15