Kazım Kurt: “Atatürk’ün ilke ve devrimlerini sonsuza kadar yaşatmak için mücadele ediyoruz”

Odunpazarı Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Gündoğdu Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar programına; Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs 2019 Pazar 16:12
Kazım Kurt: “Atatürk’ün ilke ve devrimlerini sonsuza kadar yaşatmak için mücadele ediyoruz”

3 binnin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletme fırsatı yakaladı. Masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini de dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kurt, onların fotoğraf taleplerini de kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

“BU SEVGİ VE SAYGIYI SONUNA KADAR SÜRDÜRELİM”

İftardan sonra yaptığı konuşmada tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Başkan Kurt, Ramazan Aylarının, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin en üst seviyeye çıktığı aylar olduğunu söyledi. “Bu duygularla yan yana geliyoruz, birbirimize sarılıyoruz. Bu sevgi ve saygıyı sonuna kadar sürdürelim ve geliştirelim. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olsun diye çalışıyoruz” diye konuşan Başkan Kazım Kurt, 19 Mayıs’ın Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı olduğunu kaydetti. Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “100 yıl önce Atatürk’ün taşıdığı duygularla hareket ediyoruz. Atatürk’ün ilke ve devrimlerini sonsuza kadar yaşatmak için mücadele ediyoruz. Atatürk olmasaydı, bugün Türkiye’de Ramazan orucunu tutamayabilirdiniz. Onun için Atatürk’ün hem Türkiye’ye hem de İslam dinine yaptığı hizmetleri saygı ve minnetle anılmalı. Ona şükranlarımızı, borcumuzu dualarla ödeyelim. Gündoğdulu hemşerilerimden bunu özellikle rica ediyorum; 100 yıl önce Samsun’a çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, emperyalistlerden Türkiye’yi kurtaran Atatürk’e bu gece dua edin. Atatürk’e bağlılığımızı, saygımızı unutmayalım ve dualarımızı da eksik etmeyelim.”

Son Güncelleme: 19.05.2019 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15