Kazım Kurt: “Küçük Sanayi Dönüşümü için biz hazırız”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Küçük Sanayi Sitesi’nde yer alan iş yerlerini ziyaret etti. Esnafla bir araya gelen Başkan Kurt, esnafın dilek ve şikâyetlerini dinleyerek, hayırlı isler temennisinde bulundu. Başkan Kurt, esnafın sorularını da cevapladı.

13 Ocak 2019 Pazar 13:18
Kazım Kurt: “Küçük Sanayi Dönüşümü için biz hazırız”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.  Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerlerini gezen Başkan Kurt, esnafla bir araya geldi. Gittiği her iş yerinde esnafla uzun uzun sohbet eden Başkan Kazım Kurt, esnafın istek ve temennilerini dinledi. Kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Kurt, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile ilgili de açıklamalar yapan Başkan Kurt, tüm engellere rağmen Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti. Projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda beklediğini söyleyen Başkan Kurt, Küçük Sanayi Çarşısı’nın Eskişehirliler için en önemli sorunlardan biri olduğunu kaydetti. Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin maketinin bile hazır olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, yeni dönemde bu projeyi hayata geçirmek için uğraşacaklarının altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15