Maltepe'de minik öğrencilerin “Sevgi Kafe” keyfi

Maltepe Belediyesi’nin engelli bireyleri sosyal hayata katmak ve üretebilmelerinin önünü açmak amacıyla kurduğu Üreten Engelliler Merkezi’nin misafiri olan minik öğrenciler, “Sevgi Kafe”yi de ziyaret etti. 

26 Eylül 2018 Çarşamba 13:50
Maltepe'de minik öğrencilerin “Sevgi Kafe” keyfi

Maltepe Belediyesi tarafından, engellileri sosyal yaşama katmak amacıyla açılan ve engelli bireylerin kurulan atölyelerde el becerilerini geliştirdikleri Üreten Engelliler Merkezi, Küçükyalı ECA Elginkan İlkokulu 2. sınıf öğrencilerini ağırladı. Burada engelli çocuklarla bir araya gelen öğrenciler hem onların yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi edindi, hem de “Sevgi Kafe”de kendilerine sunulan ikramları tattı. Etkinliğe, sınıf öğretmenleri İlknur Yüksel, öğrenci velileri ve sınıf anneleriyle katılan öğrenciler, merkezi sık sık ziyaret edeceklerini söylediler. (26.09.2018)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15