Mansur Yavaş'tan flaş bir görevden alma hamlesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimlerdeki AKP'li rakibi Mehmet Özhaseki'nin kayınbiraderi Mustafa Sarıgül’ü de görevden aldı.

12 Nisan 2019 Cuma 14:23
Mansur Yavaş'tan flaş bir görevden alma hamlesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bazı daire başkanlarını ve genel müdürleri daha görevden aldı. Bu isimler arasında EGO Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sarıgül de bulunuyor.

ÖZHASEKİ’NİN KAYINBİRADERİ

Sözcü'de yer alan habere göre, Sarıgül, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin kayınbiraderi ve eşi Neşe Sarıgül'ün erkek kardeşiydi. Sarıgül Ankara Büyükşehir Belediyesinde Şube Müdürlüğü – Daire Başkanlığı – Genel Müdür Yardımcılığı – Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.


Yavaş daha önce de AKP'li Mehmet Özhaseki'nin Kayseri Büyükşehir belediye başkanlığı döneminde, ekmek fabrikası genel müdürlüğü ve KASKİ yönetim kurulu üyesi Refik Tuzcuoğlu'nu belediyedeki görevinden almıştı.Tuzcuoğlu, seçim öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesinde genel sekreterlik görevine getirilmişti.


Belediyede Teftiş Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan'ın yanı sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı İsmail Yeşilyurt, Hukuk Müşaviri Veysel Kazan, Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar görevden alındı. (Sözcü)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15