Odunpazarı'nda Bodrum katından modern Arşiv Binasına

Odunpazarı Belediyesi yeni yapılan Arşiv Binası ile yıllardır yapılamayanı hayata geçirdi. Tüm dökümanlarını modern Arşiv Binası’nda arşivleyen Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir’de bir ilki daha gerçekleştirdi. Bu modern arşiv binası ile Odunpazarı Belediyesi’nin kuruluşundan günümüze kadar olan tüm belgeleri güvenli ortamda korunabilecek. Odunpazarı Belediyesi, belgelerin elektronik ortama geçirilmesi ile ilgili çalışmalarına ise devam ediyor.

13 Ağustos 2017 Pazar 12:49
Odunpazarı'nda Bodrum katından modern Arşiv Binasına

Bodrum katından modern Arşiv Binasına

Odunpazarı Belediyesine ait olan ve belediyenin bodrum katında; çuvalların içince saklanan belgeler artık 75. Yıl Mahallesi’nde yer alan Odunpazarı Belediyesi Arşiv Binası’nda muhafaza ediliyor. Yaklaşık 2 bin m2 alan üzerine inşa edilen modern Arşiv Binası’nda, Odunpazarı Belediyesi’nin tüm resmi dökümanları yer alıyor. Tüm müdürlüklerin arşivleri bu modern Arşiv Binası’nda toplanırken, Arşiv Binası’nda saklanan belgeler, günlerce süren çalışmalarla listelendi. Listelenen belgeler ise özel yapım raylı dolaplara yerleştirildi. Odunpazarı Belediyesi diğer taraftan da arşivdeki tüm belgelerin elektronik ortama alınması için çalışmalarına devam ediyor. Arşiv Binası’nda görevli işinin ehli personeller; istenilen belgeleri anında bulup, görevlilere teslim edilebiliyor.

Odunpazarı Belediyesi Modern Arşivi ile ilgili çalışmaları yakından ilgilenen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, sık sık Arşiv Binası’na giderek çalışmaları yerinde inceliyor.

“BELEDİYEYE AİT TÜM BELGELER BUNDAN SONRA MODERN SİSTEM VE YÖNTEMLERLE KORUNACAK”

Odunpazarı Belediyesi’ne ait belgelerin yıllardır uygun olmayan koşullarda saklandığını söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belediyeye ait tüm belgelerin bundan sonra modern sistem ve yöntemlerle korunacağını kaydetti. Başkan Kurt, “Yeni sistemle müdürlüklerimize ait belgeler hem daha iyi korunacak hem de bu belgelere daha kolay ulaşılabilecek. Arşiv Binası’nda çalışan personellimiz bu işin ehli olan insanlar. Onların varlığı da işi biraz daha kolaylaştırıyor. Bundan sonra ihtiyaç olduğunda vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet verebileceğiz. Ayrıca bu modern Arşiv Binası, Eskişehir’de bir ilk. Bütün çabamız, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek”dedi.

==========

Hakemler Mehmet Terzi’de koşu sınavına girdi

Öte yandan Eskişehir’de düzenlenen seminer için toplanan basketbol hakemleri, Odunpazarı Belediyesi ev sahipliğinde mekik koşusu sınavına girdi. Koşu sınavında erkek hakemler 86 tur, bayan
hakemler ise 66 turluk koşu testini başarı ile tamamlayabilmek için ter döktü.

Odunpazarı Belediyesi Mehmet Terzi spor salonu’nda gerçekleşen sınava C klasmanından 200, B klasmanından 70 hakem katıldı.

Hakemler, Odunpazarı Belediyesi Mehmet Terzi spor salonu’nda düzenlenen koşu sınavını başarı ile tamamladılar.

Son Güncelleme: 13.08.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15