Odunpazarı’nda pilates, step aerobik kayıtları başlıyor

“Kadınları ve çocukları ile mutlu bir Odunpazarı” fikrini benimseyen Odunpazarı Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. 

08 Ağustos 2017 Salı 14:41
Odunpazarı’nda pilates, step aerobik kayıtları başlıyor

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü yeni dönem spor derslerine başlıyor. 

Yeni dönem derslerinde pilates (sabah ve öğle grupları), step aerobik (akşam grupları) yer alırken, ön kayıtlar 14 Ağustos Pazartesi günü 08.30’da başlayacak. Ücretsiz olan kayılar, 18 Ağustos Cuma günü 17.00’de sona erecek. Spor İşleri Müdürlüğü’nün yeni dönem derslerine kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, İki Eylül Caddesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası (Telekom Binası) 6. Kat Spor Salonunda kayıt yaptırabilecek. 

Spor İşleri Müdürlüğü’nün yeni dönem dersleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, (0222) 240 08 85/602-603 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15