TATİLİN TADI ÇANKAYA PARKLARINDA ÇIKAR

Uzun bayram tatilinde Ankara’da kalan vatandaşların dinlenip güzel vakit geçirmeleri için en iyi alternatif olan Çankaya parkları vatandaşları bekliyor.

04 Haziran 2019 Salı 10:55
TATİLİN TADI ÇANKAYA PARKLARINDA ÇIKAR

Vatandaşların 9 günlük resmi tatili fırsat bilip Ankara dışına çıkması ile boş kalan Başkent’te Çankaya parkları vatandaşlara önemli bir alternatif sunuyor.

Özellikle hafta sonlarının vazgeçilmez mekanlarından olan Ahlatlıbel Atatürk Parkı, Lozanpark, Kuğulupark, Zafer Parkı, İsmet İnönü Parkı ve Uğur Mumcu Parkı gibi parklar tatilde huzurlu bir ortam sağlıyor. Tatile çıkamayan ve Ankara’da kalan vatandaşların çocuklarıyla birlikte hem eğlenip hem de dinlenebilecekleri mekanlar olan Çankaya parkları, tatil yapamamanın eksikliğini hissettirmeyecek nitelikte. Yürüyüş, koşu, duvar tırmanışı, oyun alanı gibi imkanlar sunan parklar, yeşil dokularıyla vatandaşları kucaklıyor.

 

UĞUR MUMCU’DA PONY, AHLATLI’DA BİYOLOJİK GÖLET KEYFİ

Kafeteryaları ile yeme-içme imkanı sunan Çankaya parklarının her biri farklı güzellikler sunuyor. Vatandaşlar, Uğur Mumcu Parkı’nda çocuklarını minik ponylere bindirme olanağı bulurken, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda ağaçların gölgesinde biyolojik gölet keyfini yaşayabiliyor.  

 

KUĞULU HER MEVSİM GÜZEL

Güzelliği, tarihi ve konumu ile Başkent Ankara’nın simge parkı olan Kuğulupark, vatandaşın en önemli uğrak yeri olmayı sürdürüyor. Havaların ısınması ile birlikte Çankaya Belediyesi’nin kendi seralarında ürettiği yazlık çiçekleri dikmesinin ardından güzelliğine güzellik katan Kuğulupark, bayram tatilinde de Ankaralıların en çok tercih edeceği parkların başında geliyor.  

Son Güncelleme: 04.06.2019 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15