Topuklu Efe Üreticiye Destek Olmaya Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu üreticiye destek olmaya devam ediyor.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 12:56
Topuklu Efe Üreticiye Destek Olmaya Devam Ediyor

Her fırsatta üretici ve çiftçinin yanında olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, üreticiye yönelik projelerin artarak devam edeceğini ifade etti.  Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla ilk uygulaması Karacasu’da başlatılan ve yerel tarımın desteklenmesi amacıyla kullanıma sunulan selektör makinesi çiftçinin yüzünü güldürdü.

600’e yakın üreticinin 22 bin 350 dekar alanda yaptığı hububat tarımı desteklemesiyle temiz tohumluk almaya başlayan üreticiler, desteklemenin Karacasu için ihtiyaç olduğunu ve sorunun Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından çözüme ulaştırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

AYDIN TARIMI DAHA İYİ YERLERE GELECEK

Yerel tarım projelerine verdiği önemle gündemden düşmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarımsal üretime verdikleri önemin altını çizerek, çiftçimizle beraber Aydın tarımını daha iyi yerlere getirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Son Güncelleme: 31.07.2017 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15