Vatandaşın şikayet ettiği metruk binanın etrafı çevrildi

Çukurova Belediyesi, Adana Valiliğinin isteği üzerine Belediyeevleri Mahallesi’nde bulunan bir metruk binanın etrafını kapatarak, içeriye kimliği belirsiz kişilerin girip, yasa dışı eylemlerde bulunmasını engelledi. Bazı kişilerin içki içtiği ve uyuşturucu kullandığı yönündeki şikayetlerin olduğu metruk binada alınan önlemler, çevrede oturan vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

17 Temmuz 2019 Çarşamba 14:49
Vatandaşın şikayet ettiği metruk binanın etrafı çevrildi

Çukurova Belediyesi, bazı kişilerin içki içtiği, uyuşturucu kullandığı yönündeki şikayetlerin olduğu metruk binanın etrafını, kendi imkanları ile kapattı.

Adana Valiliğinin isteği ve vatandaşların şikayetleri üzerine, Belediyeevleri Mahallesi Ruh Sağlığı Hastanesi’nin yanında bir metruk bina olduğu tespiti Çukurova Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinde yapıldı.

Çukurova Belediyesi yetkilileri bunun üzerine binanın sahibine ulaşmaya çalıştı. Ancak binanın sahibine ulaşılamayınca, Çukurova Belediyesi kendi imkanlarıyla terkedilmiş binanın ön ve yan cephelerini kapatarak, herhangi bir giriş çıkış yapılmasını engelledi.

VATANDAŞLAR RAHAT NEFES ALDI

Söz konusu metruk binanın kimliği belirsiz kişilerce, özellikle gece saatlerinde kullanıldığı, binaya giren kişilerin içki içtiği ve uyuşturucu kullandığı yönünde vatandaş şikayetlerinin yoğun olduğu ifade edildi.

Çukurova Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarla binanın tüm giriş çıkışları kapatılınca, çevrede büyük rahatsızlık oluşturan olayların da önüne geçilmiş oldu. Böylece, metruk binanın etrafında yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes almış oldu.

GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede varsa başka metruk binanın, kötü kullanımının önüne geçmek için önlem almaktan çekinmeyeceklerini söyledi.

Toplumun huzuru ve insanların güvenliğini tehdit eden yapılar konusunda hassas olduklarını belirten Başkan Soner Çetin, “Bu tür binaların sahiplerine sesleniyorum. Gerekli önlemleri alın. Vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı olsunlar. Rahatsız oldukları bir durum olduğunda belediyemize başvuruda bulunsunlar. Çukurova Belediyesi gerekeni yapacak, kendi imkanları ile önlemleri alacaktır” şeklinde konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin

Son Güncelleme: 17.07.2019 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15