YAVAŞ: “DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

- MANSUR YAVAŞ GÜVENPARK’TA - GÜVENPARK’TA DOLMUŞÇULAR VE ÇİÇEKÇİLERLE GÖRÜŞTÜ - “ULAŞIMI KOORDİNE EDECEK BİRİMLERİN SAYISI ARTMALI” - “DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ” - “ANKARA’YI ÇİÇEKLER GİBİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

13 Şubat 2019 Çarşamba 14:00
YAVAŞ: “DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimler yaklaşırken Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Mansur Yavaş bu kapsamda, Güvenpark’ta esnafla buluştu. Önce dolmuşçularla görüşen Yavaş, daha sonra buradaki çiçekçileri ziyaret etti. 
 
“ORTAK AKILLA HAREKET ETMEK GEREKİYOR”
Güvenpark’taki ilk durağı dolmuş durakları olan Yavaş, burada şofölerin yaşadığı sorunları tek tek dinledi. Dolmuşların günde yüz binlerce kişiyi taşıdığını belirten Yavaş, “Dolmuşçu kardeşlerim sorunlarınızı biliyorum. Bir tek burada değil, Ankara’nın bütün olarak ulaşımında sıkıntı var. Vatandaştan da şikayet var. Bunun için ortak akılla hareket etmek gerekiyor” dedi. Yavaş, şöyle devam etti:
 
“ULAŞIMI KOORDİNE EDECEK BİRİMLERİN SAYISI ARTMALI”
Dolmuşçusu, vatandaşı, herkes bir araya gelip, öyle karar vermek gerekiyor. Şuan vatandaşın da dolmuşçunun da talebi yerine gelmiyor. Belediyede Ankara’daki ulaşımı koordine edecek birimlerin sayısı artmalı. Toplu taşıma sektöründe hizmet verenlerin bir araya gelip, birbirinin ekmeğine mani olmadan, herkesin para kazanacağı bir yol bulmak lazım. 
 
“BİZ DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ”
Bunun için Ankara’dan tek merkezden yöneteceğimiz ulaşımı, geniş katılım ile hep birlikte karar vererek yapacağız. Yoksa bir kişinin karar vermesi ya da birkaç kişinin karar vermesi ile bu işin çözülemeyeceği ortada. Biz desteğinizi istiyoruz. Bir değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz.”
 
ESNAFLA OTURDU, ÇAYLARINI İÇTİ
Dolmuşçuların yanından Güvenpark’taki çiçekçilerin yanına giden Yavaş, burada esnafla selamlaştı. Çiçekçilerin yaşadığı sorunları dinleyen ve birlikte çay içen Mansur Yavaş, “Ankara’yı bu çiçekler gibi birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15