AKHİSAR BELEDİYESİ ÇAĞLAK KAFE HİZMETE BAŞLADI

Akhisar Belediyesi, Cumhuriyet ve Efendi Mahalleleri'nde yeşil alan ve kafe ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Çağlak Kafe’yi hizmete açtı.

06 Ocak 2023 Cuma 17:17
AKHİSAR BELEDİYESİ ÇAĞLAK KAFE HİZMETE BAŞLADI

Akhisar Belediyesi, Cumhuriyet ve Efendi Mahalleleri'nde yeşil alan ve kafe ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Çağlak Kafe’yi hizmete açtı.

Kapalı alanın yanı sıra park içerisinde açık havada da müşterilerine hizmet verecek kafeyi ziyaret eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Çağlak Kafe’nin tüm Akhisarlılar'a hayırlı olması dileğinde bulundu. Otopark sorunu da olmayan kafenin yanında bulunan park içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve spor alanları yer alıyor.

Akhisar halkının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, Gölet alanının yanı sıra şehrin doğusunda da böyle bir yeşil ve sosyal alanın olmasını önemsediklerini ve bu doğrultuda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Dutlulu, “Yapımı bir süredir devam eden Çağlak Kafemizi 2023 yılının başında hizmete açmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyet ve Efendi Mahallelerimizin yeşil alan ve kafe ihtiyacını karşılayan, Akhisar Belediyemiz tarafından işletilen ve bölgede tek olma özelliğine sahip Çağlak Kafe, birbirinden güzel lezzetleri ve ferah ortamı ile hizmete başladı. Bölge halkımız gönül rahatlığıyla kullanabilir. Akhisar’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Besim Dutlulu’ya ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı, Bedri Türk, Ekrem Kayserili, Tuncay Engin ile kurum amirleri ve çalışanlar eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15