KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU, HİZMETE AÇILAN EMEKLİLER LOKALİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kısa süre önce hizmete sunulan Emekliler Lokali'ni ziyaret etti.

06 Ocak 2023 Cuma 13:46
KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİOĞLU, HİZMETE AÇILAN EMEKLİLER LOKALİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kısa süre önce hizmete sunulan Emekliler Lokali'ni ziyaret etti.

Kırşehir Belediyesi, Emekliler Lokali Projesi ile çarşı merkezine inen emekli vatandaşların ve merkezdeki esnafın güncel olaylardan haberdar olacakları, gazete, dergi, internet erişimi sağlayabilecekleri, sohbet- söyleşi ortamı ile sosyal etkiletişim imkanı bulabilecekleri bir mekan tasarladı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Çarşı Camii yanında kısa süre önce faaliyete geçen Emekliler Lokali’ni ziyaret ederek bölge halkı ile sohbet etti.

Kırşehir Belediyesi olarak daha önceden söz verdikleri bir projeyi daha hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ekicioğlu, şunları söyledi:

“Projelerimizden birisi de Emekliler Lokali idi ve söz verdiğimiz gibi onu da hayata geçirdik. Söz konusu bölge Belediye'nin hissesi olan dükkânlardı, buraları istimlak ettik ve Emekliler Lokali’ni şehrin merkezinde; konforlu, kışın sıcak ve yazın da serin bir şekilde emeklilerimizin ve yaşlılarımızın kullanacağı bir mekân olarak hayata geçirdik.

Emekliler Lokali’mizin yapımında tüm emeği geçenlere, herkese teşekkür ediyoruz. Bizim için önemli olan hemşerilerimizin beklentileridir. Vatandaşlarımız ve emeklilerimiz de bu konuda memnun olduklarını söylediler.

Bundan sonra da diğer semtlerde mümkün oldukça buna benzer, emeklilerimizin dinleneceği ucuz kaliteli ve hijyenik bir ortamı hep birlikte sunacağız. Projemizin bir tanesi daha hayata geçmiş oldu; Kırşehir’imize hayırlı olsun.”

 

 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15