"Her şeyi almanı istiyorum ama para da biriktirmeni istiyorum gibi psikopatça bir yaklaşım söz konusu"

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Türkiye’nin ekonomisine ilişkin eleştirilerde bulundu. “Her şeyi almanı istiyorum ama para da biriktirmeni istiyorum gibi psikopatça bir yaklaşım söz konusu” diyen Muratoğlu, “Göreceksiniz yakında saraydan açıklamalar gelecek; faizler indirilmeli!” dedi.

09 Ocak 2021 Cumartesi 10:51
"Her şeyi almanı istiyorum ama para da biriktirmeni istiyorum gibi psikopatça bir yaklaşım söz konusu"

Muratoğlu şunları kaydetti:

“Faizleri düşürmek için Merkez Bankası baskılandı… Ekonomi kazaya uğradı… Yönetenlerden biri kovuldu diğeri kayboldu. Her ilaç her hastaya iyi gelmez. Biz faizleri düşürürsek döviz artar. Çok büyük döviz borcuna sahip olduğumuzdan canımız çok yanar. Yandı… Bizim gibi ithalata bağımlı bir ekonomi için de bu enflasyon demektir. Enflasyonu durdurmak için de faizleri artırmak gerekir. Ekonomi 101, şekil 1-A… Döndük mü başa?”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Son Güncelleme: 09.01.2021 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15