AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç hayatını kaybetti

AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç (66), koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

18 Kasım 2021 Perşembe 22:13
AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç hayatını kaybetti

AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç (66), koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

İmran Kılıç, bir süredir Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi görüyordu. Kılıç, 26. ve 27. yasama dönemlerinde AKP’den milletvekili seçilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıç’ın vefatı nedeniyle sosyal medyadan şu mesajı paylaştı:

“Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Bir süredir tedavi gördüğü koronavirüse yenik düşen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, hemşehrilerime sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Son Güncelleme: 18.11.2021 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15