AKP’li belediye, 10 Kasım anma mesajında Atatürk yerine Erdoğan’ın fotoğrafını kullandı

AKP’li Nevşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde bir anma mesajı yayımladı. Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı kullanıldı.

10 Kasım 2019 Pazar 17:27
AKP’li belediye, 10 Kasım anma mesajında Atatürk yerine Erdoğan’ın fotoğrafını kullandı

AKP’li Nevşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde bir anma mesajı yayımladı. Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı kullanıldı.

Belediye tarafından paylaşılan mesajda “Saygıyla #10Kasım” yazıldı. Mesajla paylaşılan görselde ise Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü ve Erdoğan’ın görseli kullanıldı.

Belediye tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

Son Güncelleme: 10.11.2019 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15