Yağmur Atacan Instagram'a girdi; "Ev BBG'ye döndü"

Yağmur Atacan, sonunda dayanamayıp Instagram açtı. Instagram'ı kullanmayı öğrenmeye çalışan Atacan ile Pınar Altuğ dalga geçince ilginç paylaşımlar ortaya çıktı.

16 Haziran 2022 Perşembe 09:56
Yağmur Atacan Instagram'a girdi; "Ev BBG'ye döndü"

Sosyal medya hesapları olmayan Yağmur Atacan sonunda Instagram hesabı açtı. Doktorlar dizisinde canlandırdığı 'Hasan' karakteriyle tanınan Yağmur Atacan hesabı açmasına açtı ama kullanma konusunda henüz çok yeni...

2

Yağmur Atacan paylaşımlarında karısını da etiketleyerek paylaşım yapmayı öğrenmeye çalışırken Altuğ da kocasının paylaşımlarıyla dalga geçti.

mlymy

"Bittim ben" diyen Pınar Altuğ "Anladığım kadarıyla her konuşma burada paylaşılacak" dedi. Atacan ise "Ulan bu saatten sonra hanımdan Instagram nasıl kullanılır öğrenmek varmış" yazdı.

nhpr

"EV BBG'YE DÖNDÜ"

Yağmur Atacan eşi kendisiyle dalga geçince eşinin ev halini paylaştı. Pınar Altuğ ise eşine hodri meydan diyerek "Madem savaş istiyorsun savaşalım." dedi.
rnhrprp

Yağmur Atacan bunu yanıt olarak ise "Ev BBG'ye döndü" yazdı. İkilinin atışma hayranlarını güldürdü.

Son Güncelleme: 17.06.2022 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15