Ozan Tufan için serbest kalma bedeli belirlendi

Bir dönem Fenerbahçe'den gönderilmesi bile gündeme gelen ve geçen sezon ikinci yarıyı Alanyaspor'da kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan, müthiş performansının ardından değerini katladı.

14 Şubat 2020 Cuma 09:26
Ozan Tufan için serbest kalma bedeli belirlendi

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre Fenerbahçe’nin devre arasında sözleşme yenilediği Ozan Tufan'ın serbest kalma bedeli belli oldu. Sarı-lacivertli yönetim, Avrupa'dan dev kulüplerin yakın takibe aldığı milli futbolcunun serbest kalma bedelini 20 milyon Euro olarak belirledi. Bir dönem kulüpten gönderilmesi gündeme gelen, Crystal Palace'ın da kapısından son anda dönen 24 yaşındaki orta saha yıldızlaşmasının ardından gerçek değerini buldu.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda birçok kulübün yakından izleyeceği Ozan Tufan, Fenerbahçe'ye olan borcunu ödemek istediğini Başkan Ali Koç'a iletti. Ozan'ın sözleşme yenileme görüşmelerinde “Fenerbahçe'ye borcum var. Bu borcu ödemem gerekiyor. Beni isteyen kulüp ciddi bir bonservis bedeli öder” ifadelerini kullanmıştı. Koç ise oyuncusuna, “Avrupa'ya gidersen gurur duyarız” yanıtını vermişti.

Son Güncelleme: 14.02.2020 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15