58 kilo verip 52 kiloya düşen Yeşim Ceren Bozoğlu pozlarıyla olay oldu

Mide küçültme ameliyatı geçirdikten sonra 58 kilo verip 52 kiloya düşen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu tam kapanmaya rağmen tatilin keyfini çıkanlardan. Ünlü oyuncu sere serpe pozlar verdi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 09:51
58 kilo verip 52 kiloya düşen Yeşim Ceren Bozoğlu pozlarıyla olay oldu

Doktorlar ve O Hayat Benim dizilerinde kilolu haliyle hatırlanan Yeşim Ceren Bozoğlu, verdiği kilolar ve yeni imajıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

2016'da geçirdiği mide küçültme ameliyatıyla fazla kilolarından kurtulmayı başaran 46 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekiyor.

SXuUY-dB7EWkpREtNXi_1Q

110 kilodan 52 kiloya düşen oyuncu, eski halinden eser kalmayan yeni görünümüyle bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

2

2017 yılında mide küçültme ameliyatı olan ve mide küçültme ameliyatı sonrasında sıkı diyet uygulayan Bozoğlu tam kapanmaya rağmen tatile gidenlerden oldu.

1

Mayosuyla deniz yatağında sere serpe pozlarını paylaşan güzel oyuncuya beğeni yağdı. Ceren "Ben bir deniz kızı olmalıymışım" yorumunda bulundu.

3

Son Güncelleme: 15.05.2021 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15