Başkan Çetin'den sabah 06:00’da fırın ziyareti

Mesaiye erken başlamasıyla bilinen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sabah erken saatlerde fırınları ziyaret ederek, sabah çayını fırın emekçileriyle birlikte içti. Sabah saat 06:00’da fırına gelen vatandaşlar ekmeği Başkan Soner Çetin’in elinden alınca şaşkınlığını gizleyemedi. Fırın ziyaretlerinin ardından ikram çeşmesinden vatandaşlara çorba ikram eden Başkan Çetin, esnafı ziyaret ederek, “Hayırlı işler” dileğinde bulundu.

03 Aralık 2019 Salı 13:30
Başkan Çetin'den sabah 06:00’da fırın ziyareti

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, güne yine erken başlayarak fırınları ziyaret etti, sabah çayını fırın emekçileriyle birlikte içti.

Sabah saat 06:00’da Karslılar Mahallesi’nde fırın ziyaretlerine başlayan Soner Çetin’in bu ziyaretlerinin son durağı Beyazevler Mahallesi’ndeki Oruçlar Fırını oldu. Başkan Soner Çetin burada çalışanlarla sohbet etti, sabah çayını burada içti ve yeni çıkan sıcak ekmekten tattı. Bu arada fırına gelen vatandaşlar istedikleri ekmeğin Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından verilmesinin şaşkınlığını yaşadı.

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Soner Çetin, “Vatandaş nerede ise biz oradayız. Çarşıda, pazarda, sokakta…” ifadesini kullandı.

ÇORBA İKRAM ETTİ

Fırın ziyaretinin ardından çevrede bulunan esnafı gezen Başkan Soner Çetin, “Hayırlı işler” dileğinde bulundu. Ardından Duygu Kafe mevkiine geçen Başkan Soner Çetin burada Çukurova Belediyesi’nin ikram çeşmesine geldi ve işine gitmekte olan vatandaşlarla okula yetişmeye çalışan öğrencilere çorba ikram etti.

Vatandaşlar Başkan Soner Çetin’in mesaiye erken başlamasını takdirle karşıladıklarını belirterek, “Çukurova Belediyesi’nin hizmetlerinden memnunuz. Başkanımız da çok çalışkan. Daha güneş doğmadan yollara düşüyor, çalışmaya başlıyor. İkram Çeşmesi de çok güzel bir hizmet. Kahvaltı yapmadan erkenden işe gitmek zorunda kaldığımızda durakta kahvaltımızı bu şekilde yapıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Son Güncelleme: 03.12.2019 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15