ÇANKAYA'DAN BİR İLK DAHA: 23 NİSAN ÇOCUK EVİ AÇILDI

Çankaya Belediyesi 2021 yılında da yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Çankayalı çocuklar Yaşamkent Mahallesi'nde yepyeni bir merkeze kavuştu. 3-12 yaş arası çocuklar için hizmete açılan 23 Nisan Çocuk Evi'nde minik öğrenciler resim, seramik, satranç, İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Çince dil kursları ile bale, dans ve yaratıcı drama dersleri de alabilecek.

07 Haziran 2021 Pazartesi 14:26
ÇANKAYA'DAN BİR İLK DAHA: 23 NİSAN ÇOCUK EVİ AÇILDI


Çankaya Belediyesi çocukların gelişimine katkı sağlayacak  23 Nisan Çocuk Evi’ni açtı.  

Çocuklar için doğum günü ve mezuniyet partilerinin de yapılabileceği 23 Nisan Çocuk Evi, geniş atölyeleri ve derslikleri ile dikkat çekiyor.


BEBEK KÜTÜPHANESİ YOLDA
Belediye, 0-3 yaş grubundaki çocuklar ve aileleri için de örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Beytepe Mahallesi'nde hizmet verecek Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, 2021 yılı içinde hizmete girecek. Bebekleri kitaplarla buluşturacak proje kapsamında miniklerin fiziksel, bilişsel ve kavramsal gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla atölyeler ve etkinlikler düzenlenecek.  

23 Nisan Çocuk Evi ve Minik Adımlar Kütüphanesi ile Çankaya'da bir ilke daha imza attıklarını kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "23 Nisan Çocuk Evi ve yeni bebek kütüphanemiz ile biz hem bebeklerimize hem çocuklarımıza hem de ebeveynlere ulaşmak istiyoruz. Her zaman söylüyoruz; kreşlerimiz, müzik atölyelerimiz, Çankaya evlerimiz ve diğer merkezlerimizle biz en çok çocukların belediyesiyiz. Yeni merkezlerimiz ile minik Çankayalılar kitaplar arasında masallarla, oyunlarla büyüyecek. Çocuklarımızı bilgiyle, birçok beceriyle buluşturacağız" dedi.

 

Son Güncelleme: 07.06.2021 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15