Dünya, Kobe Bryant'ın nasıl öleceğini yıllar önce gösteren çizgi filmi konuşuyor

Ünlü basketbolcu Kobe Bryant'ın ölümünün ardından 2017 yılında yayınlanan bir çizgi film ortaya çıktı. Çizgi filmde Kobe Bryant helikopter kazasında hayatını kaybediyor. Dünyaca ünlü NBA yıldızı basketbolcu Bryant'ın bir helikopter kazasında öleceğini önceden bilen 'Legends of Chamberlain Heights' isimli çizgi filmdeki 2017 yılındaki bu sahneleri dünya konuşuyor!

27 Ocak 2020 Pazartesi 12:56
Dünya, Kobe Bryant'ın nasıl öleceğini yıllar önce gösteren çizgi filmi konuşuyor

Çizgi film 2017 yılında ABD'de yayınlanan bir çizgi filmde Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öldüğü gösteriliyor.  Görüntülerden 3 yıl sonra efsanevi basketbolcu Kobe Bryant'ın tıpkı çizgi filmdeki gibi hayatını kaybetmesi akıllarda soru işareti yarattı. Çizgi filmin ardından Kobe Bryant her yere helikopter kullanarak gittiği ileri sürüldü. Bu yüzden böyle bir sahne olduğu açıklandı.

Son Güncelleme: 27.01.2020 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15