Elvis ölüm yıldönümünde Meclis gündeminde

Elvis ölüm yıldönümünde Meclis gündeminde

24 Ağustos 2016 Çarşamba 14:24
Elvis ölüm yıldönümünde Meclis gündeminde

Rock müziğin efsanevi ismi Elvis Presley ölüm yıldönümünde TBMM'de soru önergesi oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Başbakan Binali Yıldırım'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu yazılı soru önergesinde, terörist FETÖ operasyonları kapsamından gözaltına alınan Dr. Senay Balam Yıldırım'ın evinden çıkan Elvis Presley'e ait CD'lerin ve klasik müzik CD'lerinin delil sayıldığı ve Dr. Senay Balam Yıldırım'ın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı haberlerinin kamuoyuna yansıdığını belirtti.

Bu bağlamda Elvis CD'leri ile FETÖ bağlantısının ne olduğunu soran Tanrıkulu, "Suç unsuru olarak görülmesinin ve delil sayılmasının yasal dayanağı nedir? Adı geçen doktor ile ilgili başkaca bir suç unsuru, delil söz konusu mudur? Başka sanatçılara ait müzik, film vb. CD'leri de suça ilişkin delil olarak değerlendirilmekte midir? Bunlar hangileridir?" gibi sorulara da yer verdi. (ANKA)

Son Güncelleme: 24.08.2016 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15