İspanya Başbakanı Sanchez, Umman ve Katar liderleriyle telefonda görüştü

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Umman Sultanı ve Katar Emiri ile görüştüğünü belirterek, ülkelerinin maruz kaldığı saldırılar karşısında İspanya’nın dayanışma ve desteğini ilettiğini açıklad

06 Mart 2026 Cuma 15:55
İspanya Başbakanı Sanchez, Umman ve Katar liderleriyle telefonda görüştü

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Umman Sultanı ve Katar Emiri ile görüştüğünü belirterek, ülkelerinin maruz kaldığı saldırılar karşısında İspanya’nın dayanışma ve desteğini ilettiğini açıkladı.

Sanchez, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “Umman Sultanı ve Katar Emiri ile de görüşerek ülkelerinin maruz kaldığı haksız saldırılar karşısında İspanya’nın dayanışmasını ve desteğini ilettim” ifadelerini kullandı.

İspanya Başbakanı açıklamasında "Hiçbir ülkenin egemenliğine yönelik saldırı cezasız kalmamalıdır. Füzeler ve insansız hava araçları yalnızca korku yayar ve masum insanların hayatını riske atar. Hepimizin hak ettiği barış ve güvenliği inşa etmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 06.03.2026 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.