Xiaomi Türkiye yönetiminde üst düzey atama

Teknoloji şirketi Xiaomi Türkiye'nin Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk Oldu

13 Ocak 2021 Çarşamba 18:33
Xiaomi Türkiye yönetiminde üst düzey atama

Teknoloji şirketi Xiaomi Türkiye'nin Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk Oldu

Xiaomi, Türkiye yönetiminde üst düzey bir atamaya imza attı. Xiaomi Türkiye Ülke Ürün ve Satış Direktörü olarak görev yapan İrfan Öztürk, 13 Ocak tarihi itibariyle Xiaomi Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek. Öztürk, çalışmalarını Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu'ya raporlayacak.

2007 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan İrfan Öztürk, Samsung Türkiye'de çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra uzun bir süre tablet-bilgisayar ve telefon kategorilerinin Ürün Müdürü olarak görev yaptı. Samsung'taki kariyerinin ardından Samsung'un yetkili satış kanalı Doruk İletişim'de E-Ticaret Müdürü olarak görev aldı. 2018 yılında Ülke Ürün ve Satış Müdürü olarak Xiaomi Türkiye’de göreve başlayan Öztürk, Xiaomi Türkiye’nin ilk çalışanı olarak Türkiye operasyonunun kurulması sürecinde önemli görevler üstlendi. 2019 yılında Ülke Ürün ve Satış Direktörü görevine getirilen İrfan Öztürk 13 Ocak 2021 itibariyle Xiaomi Türkiye Ülkü Müdür Yardımcısı oldu. 

Son Güncelleme: 13.01.2021 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15