Kafa topuna çıkan futbolcu öldü

Kafa topuna çıkan futbolcu öldü

10 Haziran 2016 Cuma 15:12
Kafa topuna çıkan futbolcu öldü

Almanya’nın Duisburg kentinde geçen Pazar günü amatör lig maçında kafa topuna çıkan ve ağır yaralanan 25 yaşındaki Gennadi K. , dört gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitirdi.

Almanya’nın Duisburg kentinde geçen Pazar günü amatör lig maçında kafa topuna çıkan ve yere düştükten sonra ağır yaralanan 25 yaşındaki Gennadi K. , dört gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitirdi. TuSpo Huckingen ile TSV Heimaterde takımları arasında oynanan amatör Kreisliga maçında kafa topuna çıktıktan sonra yere düşerken boynu kendi takım arkadaşının altında kalan Gennadi’nin, şah damarının koptuğu belirlendi. Hemen hastaneye kaldırılmasına rağmen komaya giren ve daha sonra doktorların 4 günlük çaba harcadığı öğrenci futbolcu kurtarılamadı. Kaynak: Odatv.com

Son Güncelleme: 10.06.2016 15:12
Anahtar Kelimeler:
ölüSporFutbolcuKafa Topu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15