Mourinho'dan Mesut Özil bombası

Mourinho'dan Mesut Özil bombası

11 Kasım 2016 Cuma 14:52
Mourinho'dan Mesut Özil bombası

Yaratıcı oyuncu sıkıntısı çeken Manchester United'da teknik direktör Jose Mourinho'nun Mesut Özil'in transfer edilmesini istediği öğrenildi.

Kaynak: CNNTÜRK

Arsenal'le henüz sözleşme yenilemeyen Mesut Özil'e yıllık 15 milyon euro teklif edileceği belirtiliyor. The Sun gazetesi 28 yaşındaki orta saha maestrosunun Arsenal'da haftalık 160 bin euro kazandığını bunun da yılda yaklaşık 8 milyon 600 bin euro'ya denk geldiğini hatırladı. Mesut Özil, Arsenal'la yaptığı görüşmelerde haftalık 290 bin euro istedi. Yani yıllık 15 milyon 600 bin euro'luk bir talepte bulundu. Arsenal'in bu parayı verip vermeyeceği bilinmiyor, ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerden sonuç çıkmaması Mesut Özil'i Manchester United'a yöneltebilir. Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger'in haftalığı 185 bin euro'yken Mesut'a bu paranın verilmesinin sıkıntı yaratacağı düşünülüyor. Mesut Özil'in Arsenal'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek.

Son Güncelleme: 11.11.2016 14:52
Anahtar Kelimeler:
TransferMesut ÖzilMourinho
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15