’Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu’

’Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu’

01 Haziran 2016 Çarşamba 12:31
’Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu’

TÜRK futbolunun önemli isimlerinden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Denizlispor’da görev yaptığı sırada aşk yaşadığını söyleyen dönemin kulüpteki medya sorumlusu Sinem Yanmaz, kişisel Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu" diye yazdı.

Sinem Yanmaz, salı gecesi kişisel Facebook adresinden iddiayı gündeme getirirken, herkese tek tek cevap vermektense bu yolu tercih ettiğini ve ’vicdanını rahatlattığını belirtti. Oğlu Eşref Çınar’ın babası olduğunu iddia ettiği Hamza Hamzaoğlu ile bir ev ortamında yemek sırasında zafer işareti yaparken çekilmiş bir fotoğrafını da yayınlayan Yanmaz şu ifadelere yer verdi: "Soran soruşturan arkadaşlara tek tek cevap vermektense, ilk ağızdan net yazayım istedim. Beni tanıyanlar mizacım ve karakterimi bilir. Özüme, vicdanıma ters vuku bulan bu olayı tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermek artık ruhen özgürlüğüm olacaktır. Hamza Hamzaoglu’nun oğlu Eşref Çınar Hamzaoglu’nun annesiyim. Oğlumun, annesi ve babası tarafından 5 yıldır meşrulaştırılamayışının sebebi Hamza Bey’in ailesi, çevresi, kariyeri, kişisel menfaatleri doğrultusunda sevgi ve saygı bağı ile şahsimin fedakƒrlığı idi. Bu yönde kendisinin doğru zamanı tarafımdan sabırla beklenmiş, oğlum ve benim hayatımızdan önce Hamza Bey’in öncelikleri gelmiştir. Ancak oğlum ve benim hayatım üzerine fütursuzca söylediği yalanının gün yüzüne çıkmasıyla hem kadın, hem anne olarak bunca yıllık gizli hayat mücadelesi ve hem oğlum hem kendi hayatımdan verdiğim fedakaƒrlığın koca bir yalan uğruna olduğunun taze idraki ve acı tecrübesini yaşamaktayız. Beyefendi kişiliği ve karakteri ile sevilen, tarafımdan da bu yönüyle gurur duyulan Hamza Hamzaoğlu maalesef bilinenin aksine gösterdiği bu akıllara zarar tutumuyla beni hem bir kadın, hem de bir anne olarak manen tarifi mümkün olmayan şekilde yaralamış ve mağdur etmiştir."

MAALESEFE GERÇEK BUDUR "Facebook üzerinden yaptığım bu ileti, sadece vicdanımın özgürlüğü içindi. Başka hiçbir şey için değil. Ben kendisini şahsımca öyle bildim, öyle tanıdım, öyle sevdim. Ondan bir çocuk dünyaya getirdim. Maalesef gerçek budur. Oğlum Eşref Çınar Hamzaoğlu, Hamza Hamzaoğlu’nun yasal oğludur."

'YALANLARLA BENİ SUSTURMUŞ' Oğlunu Denizli’de dünyaya getirdiğini kaydeden Sinem Yanmaz, "Hamza Hamzaoğlu hemen nüfusuna geçirdi. Akhisar Belediyespor ile anlaşınca ben ve oğlum İzmir’de oturduk. Daha sonra milli takıma gidince İstanbul’a taşındık" dedi. Hamza Hamzaoğlu’nun son zamanlarda oğlunu görmek için evine şoför gönderip aldırdığını anlatan Sinem Yanmaz şöyle devam etti: "Oğlumu Hamza Bey’in değil de, şoförün almasını eşi Nergiz Hanım istemiş. Bunu duyunca çok üzüldüm. Hamza Hamzaoğlu benden ve oğlumdan, eşinin haberdar olmadığını, kariyerinin zarar görmemesi için yıllarca yalanlarla beni susturmuş. Meğerse eşinin haberi varmış ve oğlumla o da görüşüyormuş. Sonunda Hamzaoğlu, oğlumdan eşinin haberdar olduğunu kendisi bana itiraf etti."

Son Güncelleme: 01.06.2016 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15