Seri katil nerede yakalandı?

Seri katil nerede yakalandı?

12 Haziran 2016 Pazar 10:39
Seri katil nerede yakalandı?

Seri katil Atalay Filiz İzmir'de minübüste yakalandı!

*Seri katil Atalay Filiz ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz bir ihbar sonucunda İzmir'in Menderes ilçesinde bindiği minibüste, polis tarafından yakalandı.

*Şimdi Filiz'in İzmir Emniyetinde ifadesinin alınmasının ardından önce Ankara'ya getirilmesi bekleniyor. Filiz'in son aşamadaku durağının İstanbul olacağı belirtiliyor.

İstanbul ve Ankara’da öldürülen üç kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay münibüste tanındığı ve yapılan ihbar sonucunda yakalandı.
MİNÜBÜS DEĞİŞTİRDİ AMA YETMEDİ
Tanındığını anlayınca minübüs değiytiren Filiz, polisin tüm minübüsleri durdurması sonucu bindiği diğer minübüste yakalandı. Filiz'in uzunca bir süredir kırsalda yaşadığı, polisin bunca zaman nasıl yaşadığı sorusunu "arazide bulduğum böcek, kurbağa benzeri yiyecekleri yedim. Bunlarla beslenip hayatta kalabildim" sözleriyle yanıtlandığı belirtildi.
VATANDAŞLAR ÇIKIŞTA NÖBET TUTTU
Atalay Filiz'in İstanbul'a götürülmek üzere emniyetten çıkarılmasını merakla bekleyen çok sayıda vatandaş bina önünde adeta nöbet tuttu. Filiz'in emniyetten çıkarıldığı sırada ise onlarca vatandaş, hem o anı cep telefonları ile görüntüledi hem de yuhalayarak aracı yumrukladı. Hatta bazı vatandaşların, seyir halindeki aracın peşinden koştuğu görüldü.
2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da; Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdüğü iddiasıyla aranan Filiz’in, İzmir’e kaçtığı saptanmıştı. Geçen 29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Filiz’in, Buca’da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi.
Filiz'in yakalandıktan sonra çekilen ilk karesi...
İHBAR EDİLDİ, MİNİBÜSTE YAKALANDI
Bu sabah Atalay Filiz'i minibüste gördüğünü söyleyen bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen polis, Atalay Filiz’i İzmir’in Menderes İlçesi’nde, Gümüldür'den bindiği minibüste yakaladı.
Gözaltına alınan Atalay Filiz, Gümüldür İlçe Emniyet Müdürlüğü're götürüldü. Filiz'in İzmir Emniyeti'ndeki ifade işlemlerinin ardından önce ilk iki cinayeti işlediği Ankara'ya, ardından da İstanbul'a götürüleceği belirtiliyor.

Son Güncelleme: 13.06.2016 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15