Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem başladı!

Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem başladı!

02 Ekim 2016 Pazar 15:26
Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem başladı!

Trafik sigortasında beklenen 'teklifli indirim' dönemi dün başladı. Araç sahipleri artık Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin internet sitesinden sorgulama yapıp teklif alabilecek. Fiyat inmezse Hazine yeniden devreye girecek. 

Yaklaşık 16.5 milyon taşıt sahibinin beklediği trafik sigortasında 'teklifli indirim' dönemi başladı. Uygulamadan yararlanabilmek için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin internet sitesinden (www.sbm.org.tr) sorgulama yapılması gerekiyor. Araç sahipleri T.C. kimlik numarası ve araç plakasını girdiklerinde 29 şirketin trafik sigortası bedeline ilişkin teklifleri karşılarında görebilecek. Uygulama dün itibariyle devreye girdi. Ancak uygulamanın ilk günü 20'ye yakın şirketin fiyat teklifi verir hale geldiği görünürken uzmanlar "Tüm şirketlerin teklif vermesi gerekiyor. Altyapı kaynaklı sorun olabilir" dediler.

Son Güncelleme: 02.10.2016 15:26
Anahtar Kelimeler:
AraçSigorta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15