Avrasya Tüneli'nin ismi belli oldu

Avrasya Tüneli'nin ismi belli oldu

12 Aralık 2016 Pazartesi 12:27
Avrasya Tüneli'nin ismi belli oldu

20 Aralık'ta açılışı gerçekleştirilecek olan Avrasya Tüneli'nin yeni ismi için yapılan anket çalışmaları, konunun başka yerlere çekilmesi nedeniyle iptal edilmişti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bugüne kadar Avrasya Tüneli olarak adlandırılan İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesinin ismini açıkladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 20 Aralık'ta hizmete girecek Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti ve tünelin ismi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tünelin ismini belirlemek için yapılan anketin iptal edildiğini söyleyen Aslan, projenin isminin "Avrasya Tüneli" olarak kalacağını söyledi.

Anadolu Yakası'nı denizin altından Avrupa Yakası'na bağlayan projenin ismi için, geçtiğimiz günlerde açıklama yapılmış, Bakanlık öneriler alacağını söylemişti.

Bakan Arslan, anketin amacının dışına çıktığını, bir yarış haline geldiğini söyledi. İstanbul'da iki kıtayı boğazın altından birleştiren Avrasya Tüneli, 20 Aralık'ta hizmete girecek.

Son Güncelleme: 12.12.2016 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15