Başkan Yardımcısından İnsanlık Dışı Muamele!

Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin, belediyede çalışan bir şoföre uyguladığı ceza, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

06 Aralık 2019 Cuma 10:42
Başkan Yardımcısından İnsanlık Dışı Muamele!

İdiialara göre; Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, ''kendisini görüp ayağa kalkmadığı'' için, belediyede şoför olarak çalışan bir kişiye ''tuvalet önünde oturma'' cezası verdi.

Sosyal Paylaşım alanı Twitter'da duyurulan olayda; cezalı şoför, mesaisi boyunca başkanlık katındaki tuvalet önünde oturup, İpekçi önünden geçtikçe ayağa kalkıp selam vermiş.

Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ali Şar, Twitter hesabından ; CHP meclis Grubu olarak yaşanan bu skandala tepki gösterip, insanlık dışı muamelenin takipçisi olacağını duyurdu.

Güncelleme:

Tepkiler üzerine, Başkan yardımcısının görevden alındığı duyuruldu.

VEYSEL İPEKÇİ KİMDİR?

Güngören Belediye Başkan Yardımcısı İpekçi, 1982 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Orta ve lise öğrenimini Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümünü bitirdikten sonra AÜ Kamu Yönetimi Bölümünde lisans, Marmara Üniversitesi İktisat Ana Bilim Dalında yüksek lisans öğrenimini tamamladı.

Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezun Mensup Kültür ve Eğitim Derneği Başkanlığı yapan Veysel İpekçi, sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. 2019 yerel seçimleriyle birlikte Güngören Belediyesi'nde ilçe belediye başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Veysel ipekçi, evli ve iki çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 06.12.2019 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15