Büyükçekmece'de patlama!

Büyükçekmece Kaymakamlığı, Fatih Mahallesi'ndeki bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama gerçekleştiğini, bir kişinin yaralandığını duyurdu.

22 Ocak 2020 Çarşamba 21:07
Büyükçekmece'de patlama!

Büyükçekmece Kaymakamlığı, Büyükçekmece ilçesi Fatih Mahallesi'nde patlama gerçekleştiğini duyurdu. Bir binanın 3.katında henüz belirlenemeyen bir nedenle gerçekleşen patlamada bir kişinin yaralandığı açıklandı.

Büyükçekmece Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemiz Fatih Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ata Sokakta bulunan bir binanın 3.katında saat 16:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama olayı meydana gelmiştir. Patlama sonucu oluşan yangında yaralanan İ.G. isimli vatandaşımız 112 ekiplerince Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınmış olup gerekli tahkikata başlanmıştır" denildi.

Son Güncelleme: 22.01.2020 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.