Canlı bombanın kimliği belli oldu!

Canlı bombanın kimliği belli oldu!

01 Mayıs 2016 Pazar 17:13
Canlı bombanın kimliği belli oldu!
Gaziantep'te bombalı araçla saldırı düzenleyen kişinin kimliği belirlendi. IŞİD üyesi İsmail Güneş'in babası gözaltına alındı.
Patlamanın ardından inceleme başlatan polis, bombalı araçla saldırı düzenleyen kişinin kimliğine ulaştı. Saldırıya düzenleyen İsmail Güneş'in evine operasyon düzenleyen polis, baba Süleyman Güneş'i gözaltına aldı. Bu esnada baba Güneş'in “Vatan bizim Vatanımız, İslam bizim İslamımız" diye bağırması üzerine yaklaşık 20-30 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Araya giren polis ekipleri grubu sakinleştirirken, baba gözaltına alındı. Teröriste ait  Gaziantep'in Cumhuriyet Mahallesi 13091. Sokak 22 numaralı 2 katlı bir evde arama başlatan polisin evdeki araması sürüyor. İsmail Güneş'in bir süre önce annesini kaybettiği ve annesinin vefatından sonra psikolojik olarak çok zor günler geçirdiği ileri sürüldü. İsmail Güneş'in IŞİD üyesi olduğu bildirildi.
SALDIRININ ARDINDAN GÖZALTINA ALINDILAR
Gaziantep'teki terör saldırısının ardından bir eve  düzenlenen operasyonda, gözaltına alınanlar olduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube  Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi,  İl Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi arasındaki bölgede, saat 09.20'de meydana  gelen patlama sonrası Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenledi.
Çevik kuvvet ekiplerinin çevre güvenliği aldığı operasyonda,  aralarında kadınların da bulunduğu bazı kişiler gözaltına alındı. Evdeki aramada,  bir av tüfeği ele geçirildi.
Zanlılar, ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Bu arada, mahalle sakinleri, zanlılara tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 01.05.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15