CHP’li Murat Emir: Tutuklama kararı alanlar ve aldıranlar bilsinler ki; etkin pişmanlıklarınız dahi sizi kurtaramayacak

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun tutuklanmasına ilişkin, “Hakkında 213 suç dosyası bulunan eski AKP'li vekil Zehra Taşkesenliğioğlu bir kez bile ifadeye dahi çağırılmazken, tek bir suç isnadı dahi olmayan Cumhuriyeti Halk Partisi eski Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu hakkında 'duydum' iddiaları ile tutuklama kararı verildi! Bu kararı alanlar ve aldıranlar bilsinler ki; etkin pişmanlıklarınız dahi sizi kurtaramayacak." dedi.

04 Haziran 2025 Çarşamba 10:28
CHP’li Murat Emir: Tutuklama kararı alanlar ve aldıranlar bilsinler ki; etkin pişmanlıklarınız dahi sizi kurtaramayacak

CHP Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, AĞAÇ AŞ Genel Müdürü Ali Sukas, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Erçevik hakkında tutuklama kararı verilmesine tepki gösterdi. Emir açıklamasında şunlar kaydetti:

"Hakkında 213 suç dosyası bulunan eski AKP'li vekil Zehra Taşkesenliğioğlu bir kez bile ifadeye dahi çağırılmazken, tek bir suç isnadı dahi olmayan Cumhuriyeti Halk Partisi eski Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu hakkında "duydum" iddiaları ile tutuklama kararı verildi! Bu kararı alanlar ve aldıranlar bilsinler ki; etkin pişmanlıklarınız dahi sizi kurtaramayacak, yediğiniz her hakkın cezasını çekeceksiniz!"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.