Cumhurbaşkanlığı'ndan çalınan silahlarla ilgili flaş açıklama!

Cumhurbaşkanlığı'ndan çalınan silahlarla ilgili flaş açıklama!

06 Ekim 2016 Perşembe 21:37
Cumhurbaşkanlığı'ndan çalınan silahlarla ilgili flaş açıklama!

Sümeyye Erdoğan'ın koruma aracından çalınan silahlarla ilgili Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kızları Sümeyye Erdoğan’ın koruma aracındaki silahların çalınması konusunda medyada yer alan bazı haberlere dair bir hususun tavzihinde yarar görülmüştür.

Silahların 10 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Bakırköy’de park halindeki koruma aracından çalınmasının, bazı iddiaların aksine, terörle alakalı bir boyutu bulunmamaktadır.

Bilindiği üzere 13 Temmuz 2016’da Emniyet birimlerimiz tarafından düzenlenen operasyon neticesinde çalınan silahlar, teçhizat ve mühimmat eksiksiz olarak ele geçirilmiş, olayla ilgili 5 şüpheli de gözaltına alınmıştır.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, şüpheliler hakkında hırsızlık suçundan işlem yapması da hadisenin terörle ilgili bir boyutu olmadığını ortaya koymaktadır.

Son Güncelleme: 06.10.2016 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15