Edirne'de sevgi ÜÇ DİLDE dile geldi!

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin Avrupa’ya açılan sınır kapısı olan Edirne’de, etkinliklere katılanlar sevgilerini Yunanca, Bulgarca ve Türkçe olarak, dile getirdi. Edirneliler, ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum’ kürsüsünde aşklarını ilan etti.

14 Şubat 2017 Salı 15:34
Edirne'de sevgi ÜÇ DİLDE dile geldi!

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fotoğraf çekim alanları, dilek duvarı gibi aktivitelerin yer aldığı etkinlikte ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum’ kürsüsü büyük ilgi gördü. Saraçlar Caddesi’ndeki etkinliklere Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu da yer aldı.

Nikah tarihlerini 14 Şubat’a alan Oğuzhan, müstakbel eşi Aleyna’ya sevgisini bir kez de ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum’ kürsüsünde dile getirdi.

Sahneye çıkan Oğuzhan, “Hayatım bugün seninle evleniyorum. Seni çok seviyorum ve bir ömür boyu bu aşkın devam edeceğine dair sana söz veriyorum” dedi. Bu sözler karşında duygusal anlar yaşayan Aleyna’da “Bende seni çok seviyorum. İyi ki bütün ömrüm seninle geçecek” cümleleriyle karşılık verdi. Bu sırada etkinliklerin yapıldığı Saraçlar Caddesi’ne gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, nikahlarını kendisinin kıyacağını belirterek, genç çifte mutluluklar diledi.

 Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan de ‘Bende aşkıma, aşkıma ilan ediyorum’ diyerek, ‘Aşkım, Seni çok Seviyorum Edirnem Sevgililer Günü’nün kutlu olsun” dedi.

Gitarist Ali Cenk Gidergi’nin seslendirdiği şarkılar eşliğinde 7’den 70’e herkes, belediyenin düzenlediği etkinlik stantlarında mutluklarını haykırdı.

14 ŞUBAT’TA 12 NİKAH

Öte yandan Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 12 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Edirne Belediyesi Nikah Salonu, 12 nikaha ev sahipliği yaptı.

Evlenmek için aylardır bugünü bekleyen ve 14 Şubat’ı hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdıracak olan çiftler, Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda ‘evet’ dediler.

Sevginin, huzurun, barışın ve özgürlüğün şehri olan Edirne’de 14 Şubat Sevgiler Günü’nü çeşitli aktivitelerle kutladıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “12 çiftimiz hayatlarını birleştirmek için 14 Şubat Sevgiler Günü’nü seçti. Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Gürkan, daha sonra evlilik tarihi olarak 14 Şubat’ı seçen Tuba Ere ve Barış Demir’in nikahlarını kıydı.

Son Güncelleme: 14.02.2017 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15