Fahrettin Koca haftalık vaka sayılarını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından haftalık vaka oranlarını açıkladı.

13 Nisan 2021 Salı 19:15
Fahrettin Koca haftalık vaka sayılarını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından haftalık vaka oranlarını açıkladı.

Fahrettin Koca, paylaşımında şunları söyledi:

"100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritamızın güncel hali ektedir. Mutasyonlu virüs aynı yolla ancak daha hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar zaruri hale geldi. Birlikte mücadele edip kazanacağız."

İstanbul'da haftalık vaka oranı 804,97 olarak belirlendi. Ankara'da haftalık vaka oranı ise 419,06 olarak ölçüldü. İzmir'de ise 304,07 olarak belirlenen haftalık oranlarda rekor 882,13 ile Kırıklareli'de ölçüldü.

EN ÇOK VAKA MARMARA'DA

Haftalık verilere göre Kırklareli, İstanbul, Çanakkale, Yalova ve Kastamonu 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

EN AZ

Haftalık verilere göre Şırnak, Hakkari, Van, Şanlıurfa ve Mardin 100 bin kişide en az Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

Son Güncelleme: 13.04.2021 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15