Kılıçdaroğlu İzmir'de, Gizem Bayır ile Cihan Karabey çiftinin nikah şahidi oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın kızı Gizem ile Cihan Karabey'in düğününe katıldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan CHP lideri mutluluklar dileyip, evlilik cüzdanını geline verdi.

24 Eylül 2022 Cumartesi 22:39
Kılıçdaroğlu İzmir'de, Gizem Bayır ile Cihan Karabey çiftinin nikah şahidi oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın kızı Gizem Bayır ile Cihan Karabey'in düğününe katıldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Kılıçdaroğlu, evlilik cüzdanını geline Gizem Bayır'a verdi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın kızı Gizem Bayır ile Cihan Karabey bugün Güzelbahçe ilçesinde evlendi. Nikah törenine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ile partililer de katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, nikah şahitliğini yaptığı çifte mutluluklar diledi, evlilik cüzdanını da gelin Gizem Bayır'a takdim etti.

Son Güncelleme: 28.09.2022 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15