PKK'nın kış üslenmesine operasyon! 2 terörist öldürüldü

PKK'nın kış üslenmesine operasyon! 2 terörist öldürüldü

17 Ekim 2016 Pazartesi 16:18
PKK'nın kış üslenmesine operasyon! 2 terörist öldürüldü
Tunceli'nin Kutuderesi Vadisinde kış üslenmesi hazırlığı yapan PKK'lı teröristlere karşı dün gece başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor.
Dün gece 2 PKK'lının ölü ele geçirildiği, bölgede çatışmaların aralıklarla devam ettiği belirtildi. Dün öğlen saatlerinde merkeze bağlı Kutuderesi Vadisinde kış üslenmesi için bir grup PKK'lı teröristin toplandığının tespit edilmesinden sonra, gece başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor. PKK hedefleri savaş uçaklarınca bombalandı. Hava operasyonundan sonra Tunceli İl Jandarma ve 4'üncü Komando Tugay Komutanlığına bağlı timler, helikopterlerle bölgeye indirildi. Sabah saatlerine kadar süren sevkiyatın ardından farklı noktalarla teröristlerle sıcak temas sağlandı. Bölgede çatışmalar yer yer devam ederken, 2 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Operasyonlar sürüyor.
 

Son Güncelleme: 17.10.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15