Emekli tuğamiral Türker Ertürk gözaltına alındı

Bir sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan video içerikleri gerekçe gösterilerek hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan eski Deniz Harp Okulu Komutanı emekli tuğamiral Türker Ertürk gözaltına alındı.

17 Ağustos 2026 Pazartesi 15:11
Emekli tuğamiral Türker Ertürk gözaltına alındı

2008-2010 yılları arasında Deniz Harp Okulu Komutanlığı yapan ve daha sonra istifa eden emekli tuğamiral Türker Ertürk hakkında, bir sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan video içerikleri gerekçe gösterilerek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma 'halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit' ve 'suç işlemeye tahrik' suçlamalarından başlatılırken, Ertürk öğle saatlerinde gözaltına alındı.

Ertürk'ün savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.