"Direk Dansı"na merak salan son ünlü kim?

"Direk Dansı"na merak salan son ünlü kim?

27 Eylül 2016 Salı 23:20
'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı Tülay karakteri ve çeşitli komedi programlarıyla tanınan İrem Sak, direk dansı yaptığı bir videoyu Instagram hesabından paylaştı.
Güzel oyuncu, kısa sürede 40 bin izlenen videosu için de şu notu düştü: 'Müthiş bir pilates dersinden sonra bana hareket gösterip yapmama izin veren hocam @serrayurdaer seni seviyorum.' Instagram hesabında 40 bin kişinin takip ettiği İrem Sak'ın videosu beğeni yağmuruna tutuldu.
Daha önce Didem Soydan, Asena Atalay ve Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra Türk oyuncu Nesrin Cavadzade de direk dansına merak sarmıştı.
 Güzel oyuncu, Instagram'da dans ederken çekilen bir fotoğrafını 'Level 1. (İnş cnm ya)' notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 27.09.2016 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15