Esra Erol yargıya gidiyor!

Esra Erol yargıya gidiyor!

24 Kasım 2016 Perşembe 12:51
Esra Erol yargıya gidiyor!
Esra Erol, hiçbir reklam anlaşması olmadan, kendi adıyla reklam yapanlarla yargıda hesaplaşacak! 9 yıldır evlilik programı sunan Esra Erol, avukatı aracılığıyla izinsiz fotoğraflarını paylaşan, sponsorluk anlaşması olmadan kendi butiğinden giyiyormuş gibi göstermeye çalışan butikleri ve kendi adını kullanarak tüketicileri aldatanları yargıya taşıyacağını açıkladı.
 İzdivaç programı sunan Seda Sayan, Zuhal Topal ve Esra Erol arasında sular duruldu… Uzun tartışmalar sonlanırken, Erol cephesinde yeni bir sorun doğdu. Av.Özlem Hatice Bakırcı’nın basın duyurusunu kendi Instagram’ında paylaşan Erol, kendi adı üzerinden reklam yapanlarla yargıda hesaplaşacak.
İşte o duyuru:
esra-erol“Bugün farkına vardığımız, müvekkilimizin ismini kullanarak ticari kazanç elde etmeye çalışan fakat hiç bir ilgisinin ve sponsorluk anlaşmasının bulunmadığı sosyal medyada hesap açan butiklerin ve 3.kişilerin sizleri de mağdur edecek şekilde haksız kazanç elde etmek amacı ile Esra Erol Özbir fotoğrafını, görselini, yahut ismini kullanmaları halinde aleyhlerinde uyarıya gerek duymaksızın IP tespiti sonrasında gerek fikri sinai haklar doğrultusunda hukuki gerekse de vergi hukuku uyarınca idari şikayet yollarına başvurulacağını yalnızca programımızın jeneriğinde ismi geçen firmalarla sponsorluk anlaşmamız bulunduğunu bildirmek gereği hasıl olmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunarız. “

Son Güncelleme: 24.11.2016 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15