Flaş iddia! Esra Erol'a mı transfer oluyor!

Flaş iddia! Esra Erol'a mı transfer oluyor!

20 Eylül 2016 Salı 12:46
Flaş iddia! Esra Erol'a mı transfer oluyor!

Sevgi ve Çağrı’nın ardından bir yarışmacı daha Zuhal Topal’ı terk edip Esra Erol’ın programına 'evet' dedi. Son transfer, Hanife ile yaşadığı aşkla hayli popüler olan damat adayı Umut Yılmaz oldu.

esra-erol

Umut Yılmaz, Esra Erol ikinci çocuğuna hamile olduğu dönemde onun programında yer alıyordu. Ünlü sunucunun hayli sevdiği damat adaylarından biri olan Umut, transfer teklifi alınca Zuhal Topal’ın programına gitti ve burada Hanife ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla popüler oldu. Hanife’den ayrılan Umut, bu kez Zuhal Topal ve ekibine sırtını dönerek, yeni yayın döneminde af dileyerek Esra Erol’a dönüş yaptı.

Sözcü'de yer alan habere göre; bir demet çiçekle af dileyerek dönüş yapan Umut, Esra Erol’dan fırça yedi. Umut ‘Şimdi benim için sattın geldin’ diyecekler deyince, Esra Erol ‘Sen beni sattın’ karşılığını verdi. Umut ile yaşadığı aşkla popüler olan gelin adayı Hanife için de flaş bir iddia ortaya atıldı. Hanife’nin de Zuhal Topal’ın programını terk edip Esra Erol’a gideceği konuşuluyor.

Son Güncelleme: 20.09.2016 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15