İrem sak: nefes alsın yeter!

Bir spor mağazasından alışveriş yapan İrem Sak, kendisini görüntüleyen muhabirlere açıklamalar yaptı. Oyuncunun, hayatına girecek kişiyle ilgili soruya esprili bir dille, ''nefes alsın yeter'' demesi şaşkınlık yarattı.

23 Ocak 2020 Perşembe 12:02
İrem sak: nefes alsın yeter!

Makyajsız haliyle biraz çekingen davranan ünlü oyuncu, “Ne yapayım, haliyle böyle görüntülenmek istemiyorum. Makyaj yapmadan çıkmak benim suçum” dedi.

Aşk hayatında uzun süredir durgun olan Sak, birlikte olmak istediği insan profilini anlattı. Espirili yanıtlarıyla dikkatleri üzerine çeken Sak, aradığı erkek için şunları söyledi:

''Hayatıma girecek kişi insan olsun, dünya vatandaşı olsun yeter. Daha doğrusu nefes alsın yeter. Tek kriterim nefes alması. Sevgiliye muhtaç değilim.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15