Kerimcan Durmaz polise ifade verdi

Instagram hesabından yaptığı skandal paylaşımla büyük tepki toplayan Kerimcan Durmaz, savcılık talimatıyla polise ifade verdi

21 Mayıs 2019 Salı 17:02
Kerimcan Durmaz polise ifade verdi

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz ay uçak tuvaletinden paylaştığı skandal görüntülerle Türkiye'nin gündemine oturmuş ve büyük tepki toplamıştı. Dün, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Durmaz, sosyal medyada işlenen suçlara bakan AR-GE amirliğinde ifade verdi. 

1.5 saat boyunca ifade veren Durmaz, Show Haber'den Serhat Alaattinoğlu'na açıklamalarda bulundu.

Durmaz, "İfademi verdim. Özrümü diledim. Yani ne söyleyeyim, çok üzgünüm. Böyle bir durum yaşandığı için çok mutsuzum. Hayatta herkes, yaşadığı şeylerden ders çıkarmalı. Ben de çok büyük bir ders çıkardım. Tamamen bir hataydı. Yanlışlıkla olan bir şeydi. Bir arkadaş grubuna paylaşmak isterken, yanlışlıkla yayınladım" dedi.

Eğer Durmaz hakkında dava açılırsa, 6 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıkacak.

Son Güncelleme: 21.05.2019 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15