Ömür Gedik'ten Canan Karatay'a ağır sözler

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırtmıştı. Karatay "Veganlar kısa ömürlüdür. Veganlar yalnız tahıl yiyor tavşan ve koyun gibi. Veganlık hastalıktır" açıklamasını yapmıştı. Karatay'ın bu açıklamasına şarkıcı Ömür Gedik'ten çok sert bir cevap geldi.

25 Ekim 2018 Perşembe 16:53
Ömür Gedik'ten Canan Karatay'a ağır sözler

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Canan Karatay, yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Prof. Dr. Canan Karatay, veganları ‘tahıl beyinli’ olarak nitelendirdi. Canan Karatay’ın bu açıklamasının ardından şarkıcı Ömür Gedik, sosyal medya hesabından Karatay’a çok sert bir şekilde çıkıştı. Gedik: ” Canan Karatay yaşam hakkına saygısı ve vicdanı olmayan tam bir şarlatan… Tahıl beyinli dediği Veganlar ve koyunlar da ondan daha zeki bence..” ifadelerini kullandı.  (Sözcü)

ekran-alintisi

Son Güncelleme: 25.10.2018 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15