"Önce Allah’a sonra da Atatürk’e şükret"

Türkiye'yi yasa boğan olumsuzlukların ardından hem sosyal medyada hem sanat camiasında Atatürk ve ilkelerine olan özlem daha sık dile getirilmeye başlandı. Reina saldırısında yaşamını yitirenlerin ardından çirkin paylaşımlar yapan şahısların yakalanması için bilişim savcılarını göreve çağıran Şahan Gökbakar, bu kezde Atatürk paylaşımıyla dikkat çekti.

04 Ocak 2017 Çarşamba 22:59
"Önce Allah’a sonra da Atatürk’e şükret"

İçinde bulunduğumuz yıl Recep İvedik serisinin beşinci filmini seyirciyle buluşturacak olan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’E teşekkür etti. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir fotoğrafını paylaşan Gökbakar, yazdıklarıyla millet olmanın ve Türk bayrağının önemine vurgu yaptı. İşte Şahan Gökbakar’ın o paylaşımı:

“Bizi bir ulus yapan güzel adam, büyük Atatürk! Gecenin bu saatinde aklıma geldin yine… İyi ki senin elin değmiş bu topraklara… Teşekkürler Paşam! ‘Türk Milleti olabilmek’ dediğin şeyi daha şimdi anlıyor bazıları… Ama anladı ya buna da şükür… Bizi en tepede birleştiren kimlik bu bayraktır. Onu dalgalanırken her gördüğünde şükret, önce Allah’a sonra da Atatürk’e… Seviyorum sizi…”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15